2021-02-25 07:17:39

Projekt #NEnasilju

Ženske soba, organizacije civilnoga društva iz Zagreba

Ženska soba trenutno u suradnji s Osnovnom školom Vrbani i Školom za grafiku, dizajn i medijsku produkciju iz Zagreba provodi projekt #NEnasilju.

Projekt je financijski podržan od strane Grada Zagreba, Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom.

Opći cilj  projekta jest suzbijanje elektroničkog nasilja nad i među djecom i mladima, s naglaskom na elektroničko seksualno nasilje.

U svrhu ostvarivanja navedenog cilja, provedene su različite edukativne aktivnosti za učenike i učenice, profesore i profesorice, stručne suradnike i suradnice te roditelje.

U sklopu projekta, učenici i učenice Škole za grafiku, dizajn i medijsku produkciju osmislili su i kreirali video materijale i animacije usmjerene na prevenciju elektroničkog nasilja koji su dostupni na slijedećim poveznicama:

1. https://youtu.be/_0ad9yyPZhs

2. https://youtu.be/T12-1qwVox8

3. https://youtu.be/PmbnOtLcnR0

4. https://youtu.be/hpgVI-W1raM

5. https://youtu.be/rhsv5AAdw58

6. https://youtu.be/y7zhTvTPzYo

7. https://youtu.be/XoEGbSe6hZc

8. https://youtu.be/f7MviOzQjE8

 

Ovim putem Vas pozivamo da video materijale podijelite na svojim web stranicama i društvenim mrežama te da ih slobodno koristite u svom radu na prevenciji elektroničkog nasilja.

Stojimo Vam na raspolaganju za sva pitanja putem e-maila (zenska.soba@zenskasoba.hr) i telefona (01/6119-174).

Bilo bi nam iznimno drago kada biste se odazvali našem pozivu i zajedno s nama doprinijeli prevenciji elektroničkog nasilja!

-- S poštovanjem,   Kristina Mihaljević, mag. paed. soc. ispred Ženske sobe   **************** Ženska soba  - Centar za seksualna prava Women's Room – Center for Sexual Rights   Maksimirska 51 a/II, 10 000 Zagreb, Croatia tel: + 385 1 6119 174, fax: + 385 1 6119 175 zenska.soba@zenskasoba.hr www.zenskasoba.hr

Osnovna škola Kneževi Vinogradi