2013-12-12 12:00:00

Nogometni turnir

Učenici naše škole su u pratnji nastavnika tjelesne i zdravstvene kulture, Damira Devalta, išli na nogometni  turnir koji se 12. prosinca 2013. održao u Belom Manastiru.  Igrali su dečki: Dominik Romanović, Dominik Suhina, Pavao Krenus, Dominik Kovačević, Mirko Dumančić, Dino Kovačević, Elvis Đulinac i Matija Pintar.

Prvu utakmicu smo igrali protiv učenika iz Osnovne škole Draž. Prvo poluvrijeme smo bili u vodstvu   1: 0, a zgoditak je postigao Dominik Romanović.  U drugom poluvremenu Draž zabija dva gola, ali minutu prije kraja Elvis Đulinac svojim zgoditkom dovodi do izjednačenja od 2 : 2.

Drugu smo utakmicu igrali protiv učenika iz Belog Manastira. Nažalost, dečki iz Belog Manastira su nas pobijedili rezultatom 7 : 1.

Zadnju utakmicu smo odigrali protiv Osnovne škole Šećerana. Dečki iz Šećerane su poveli 1 : 0, ali na našu sreću, Mirko Dumančić u jedanaestoj minuti dovodi do izjednačenja. Minutu poslije Dino Kovačević nas dovodi u vodstvo  2 : 1. Zgoditke su dalje postizali Dominik Romanović i  Elvis Đulinac . U četvrtoj minuti prije kraja protivnički igrač zabije autogol te je krajnji rezultat 6 : 3.

Unatoč jednoj izjednačenoj i jednoj izgubljenoj utakmici, ipak smo jednu pobijedili  i zasjeli na drugo mjesto te idemo dalje u osvajanje još pobjeda. Dečki su se zaista trudili i dali sve od sebe pa su i zaslužili drugo mjesto.                    

 

Prilog pripremile učenice Melisa Balog 7.a i Dea Čarapar 8.a


Osnovna škola Kneževi Vinogradi