2015-12-22 18:00:00

Božićna priredba 2015.

         U sklopu projekta „Volim Hrvatsku“ koji vodi učiteljica Kristina Čičak, u utorak 22. prosinca u Domu kulture imali smo priliku vidjeti priredbu pod nazivom „Putovanje jedne pahuljice Lijepom Našom“. Zanimljivu, veselu i poučnu priredbu osmislila je učiteljica Kristina Čičak u suradnji s kolegicama: Mihaelom Kikić, Dunjom Kufner, Marijom Banović, Ildikom Žilinski, Vesnom Puač i Monikom Samardžić.

U priredbi su sudjelovali učenici nižih razreda. U veselom tonu, uz pjesmu i glumu, učenici su nas upoznali s pahuljicom koja je „lebdjela na krilima prohladnoga vjetra, tumarala livadama Slavonije i Baranje koje su se pripremale za božićne blagdane. Krenula je put Lijepe Naše pronaći ljepše mjesto. Prolazila je kroz Hrvatsko zagorje, Liku, sve do Dalmacije. Shvatila je da je svugdje lijepo, a kod kuće najljepše. Put Baranje krenula je i putovanje svoje završila je!“ U suradnji s roditeljima, učiteljice su pripremile i prodajnu izložbu.

     Čestitamo učiteljicama na velikom trudu i uspješnom ostvarenju projekta te svima želimo sretan Božić i uspješnu 2016. godinu!


Osnovna škola Kneževi Vinogradi