2018-12-20 15:41:40

Idemo na Županijsko!!!!

Nakon što smo osvojili prvo mjesto na međuškolskom natjecanju u nogometu koje se odvijalo 4. prosinca u Belom Manastiru, prošli smo u drugi krug. Tu su sudjelovale 3 ekipe osnovnih škola: Osnovna škola dr. Franje Tuđmana iz Belog Manastira, Osnovna škola Jagodnjak i Osnovna škola Kneževi Vinogradi. Nakon odigranih utakmica u kojima smo pobijedili, naši dečki su osvojili prvo mjesto i bili su presretni što idu dalje. U drugi krug ide također i Osnovna škola Jagodnjak.

Drugi krug međuškolskog natjecanja u nogometu se održao u Dardu 18.12.2018. nogometu. Bile su ekipe iz : OŠ Darda, OŠ Jagodnjak, OŠ Bilje i OŠ Kneževi Vinogradi.

Prva utakmica je počela u 9 sati. Naši dečki su igrali protiv Jagodnjaka. Dečki su bili jako napeti, ali poslije su se opustili. U 3. minuti Teo Grujić je zabio prvi gol, nakon poluvremena u 4. minuti smo dobili gol. U 9. minuti dobili smo drugi gol. U 13. minuti Teo zabija treći gol. Odmah za njim Robert Pavošević zabija još jedan gol. U 16. minuti Denis Mezga zabija gol i odmah za njim Robert zabija gol. Denis dobiva žuti karton, a dečki su izgubili koncentraciju i dobili smo tri gola za redom i utakmica je završila 6:5 za OŠ Kneževi Vinogradi.

Kneževi Vinogradi – Darda

Utakmica je počela oko 10 sati. U 13. minuti Teo zabija gol, nakon poluvremena u 18. minuti Robert abija drugi gol. pa Robert zabija gol nakon samo , zatim opet Teo zabija treći gol. U 27. minuti dobivamo gol i nakon dvije minute dobivamo drugi gol. Utakmica je završila 4:2 za OŠ Kneževi Vinogradi.

Kneževi Vinogradi – Bilje

Utakmica je počeli oko pola 1. Čim je počela utakmica, Robert je probio led i u 2. minuti je zabio prvi gol. U 3. minuti Robert zabija drugi gol, i opet nakon dvije minute Robert zabija treći gol. U 10. minuti dobili smo prvi gol, ali već nakon minutu Robert ubacuje loptu u protivničku mrežu. U 12. minuti dobivamo još jedan gol. Samo 4 minute poslije dobivamo još tri gola. Utakmica je završila 4:4, izjednačeno. Ali nastavnici i sudac su brojali golove koje su ekipe zabijali u prethodnim utakmicama i naša škola je imala najviše zabijenih golova i proglasili su OŠ Kneževi Vinogradi pobjednicima drugog kruga natjecanja u međuškolskom natjecanju. IDEMO NA ŽUPANIJSKO !!!!!

Utakmice su pratile naše novinarke iz 7.c razreda: Petra J., Lana P., Lara P. i Matea B.


Osnovna škola Kneževi Vinogradi