2019-02-11 10:08:55

Odbojkaški turnir

Međuškolsko natjecanje djevojaka u odbojci se održalo u našoj školi u utorak 7. veljače. Došle su djevojčice iz nekoliko baranjskih osnovnih škola. Bila je tu ekipa iz OŠ Popovac, iz OŠ Bilje, iz OŠ iz Belog Manastira i ekipa naše škole. Utakmice su počele oko 9 sati.

Prvu utakmicu su odigrale učenice iz OŠ iz Belog Manastira i OŠ Popovac. Utakmica je bila jako napeta jer su obje ekipe bile jako dobre, ali je OŠ iz Belog Manastira odnijela pobjedu rezultatom 2:1. Drugu utakmicu su igrale učenice naše škole protiv OŠ Bilje. Protivnice u bile jako dobre i pobijedile nas 2:0. Treću utakmicu su igrale OŠ Bilje protiv Belog Manastira u kojoj su učenice iz Bilja pobijedile 2:0. Nakon tog smo mi igrale protiv OŠ Popovac. Igra je bila napeta jer su obje ekipe bile dobre, no Popovac je ipak odnio pobjedu.

Najviše pobjeda je odnijela ekipa Osnovne škole Bilje i zasluženo osvojila prvo mjesto te ide dalje na Županijsko natjecanje u ženskoj odbojci.

Zahvaljujemo svim ekipama na sudjelovanju, pobjednicama upućujemo čestitke i želimo im puno sreće na Županijskom natjecanju.

FOTOGRAFIJE

Prilog i fotografije pripremile učenice 7.c razreda

Lana i Lara Poturica


Osnovna škola Kneževi Vinogradi