Datum objave: 4. ožujka 2025.
Kategorija: Školska kuhinja

Jelovnik školske kuhinje – mjesec: ožujak – (03/2025)

DatumOpisNapitakDesert
1.3.2025. (sub) |  
2.3.2025. (ned) |  
3.3.2025. (pon) | Burek motani sa sirom 150gmlijeko/jogurtvoće
4.3.2025. (uto)Varivo od leće | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIčajvoće
5.3.2025. (sri)Riblji štapić, miks povrća | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIvodavoće
6.3.2025. (čet)Kajgana, krastavci/cikla | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIjogurtvoće
7.3.2025. (pet) | MUFFIN JABUKA 60gmlijeko/jogurtvoće
8.3.2025. (sub) |  
9.3.2025. (ned) |  
10.3.2025. (pon) | Pizza Vesuvio  
11.3.2025. (uto)Salata s piletinom (tjestenina, mix povrća, sir) |vodavoće
12.3.2025. (sri)NUTKO – namaz od lješnjaka i kakaa | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANImlijeko/jogurtvoće
13.3.2025. (čet)Grašak s mesom i palentom, kiselo povrće |vodavoće
14.3.2025. (pet)Muesli/Kornfleks |mlijeko/jogurtvoće
15.3.2025. (sub) |  
16.3.2025. (ned) |  
17.3.2025. (pon)Knedle s šljivama/štrukle |čajvoće
18.3.2025. (uto)Paštašuta |vodavoće
19.3.2025. (sri)Kruh s maslacem i medom | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANImlijekovoće
20.3.2025. (čet)Grah | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIvodavoće
21.3.2025. (pet) | POGAČICE SA ČVARCIMA 75gmlijeko/jogurtvoće
22.3.2025. (sub) |  
23.3.2025. (ned) |  
24.3.2025. (pon) | Pizza Vesuviovodavoće
25.3.2025. (uto)Kajgana, krastavci/cikla | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIjogurtvoće
26.3.2025. (sri) | Burek motani sa sirom 150gjogurtvoće
27.3.2025. (čet)Riblji štapić, miks povrća | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIvodavoće
28.3.2025. (pet)Muesli/Kornfleks |mlijeko/jogurtvoće
29.3.2025. (sub) |  
30.3.2025. (ned) |  
31.3.2025. (pon) | MUFFIN JABUKA 60gmlijeko/jogurtvoće
1.4.2025. (uto)Rižoto s piletinom, cikla |čajvoće
2.4.2025. (sri)NUTKO – namaz od lješnjaka i kakaa | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANImlijeko/jogurtvoće
3.4.2025. (čet)Pureći Hamburger | Žemljica (pecivo veliko)voćni sokvoće
4.4.2025. (pet)sendvič u pecivu | Pecivo tamno sa sjemenkama 50gmlijekovoće

Pročitajte još

Sankt Martin

Sankt Martin

Povodom proslave Svetog Martina, učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz njemačkoga jezika izradili su tradicionalne laterne. Ova aktivnost je bila prilika da se upoznaju s njemačkom kulturom i običajima vezanim uz ovu prigodu, jer je izrada laterni važan dio...

Skip to content