| Datum | Opis | Napitak | Desert |
| 1.11.2024. (pet) | DP | | ||
| 2.11.2024. (sub) | | | ||
| 3.11.2024. (ned) | | | ||
| 4.11.2024. (pon) | | Meksička pita 150g | voda | voće |
| 5.11.2024. (uto) | Paštašuta | | voda | voće |
| 6.11.2024. (sri) | | Višnja vanilija kolač ZP 80g | jogurt | voće |
| 7.11.2024. (čet) | Grah | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANI | voda | voće |
| 8.11.2024. (pet) | Muesli/Kornfleks | | mlijeko/jogurt | voće |
| 9.11.2024. (sub) | | | ||
| 10.11.2024. (ned) | | | ||
| 11.11.2024. (pon) | | MUFFIN JABUKA 60g | mlijeko | voće |
| 12.11.2024. (uto) | Salata s piletinom (tjestenina, mix povrća, sir) | | voda | voće |
| 13.11.2024. (sri) | NUTKO – namaz od lješnjaka i kakaa | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANI | mlijeko/jogurt | voće |
| 14.11.2024. (čet) | Grašak s mesom i palentom, kiselo povrće | | voda | voće |
| 15.11.2024. (pet) | Muesli/Kornfleks | | mlijeko/jogurt | voće |
| 16.11.2024. (sub) | | | ||
| 17.11.2024. (ned) | | | ||
| 18.11.2024. (pon) | DP | | ||
| 19.11.2024. (uto) | | KRAFNA S VOĆNIM NADLJEVOM 70g | mlijeko | voće |
| 20.11.2024. (sri) | Tjestenina s tunom | | voda | voće |
| 21.11.2024. (čet) | Rižoto s piletinom, cikla | | čaj | voće |
| 22.11.2024. (pet) | Muesli/Kornfleks | | mlijeko/jogurt | voće |
| 23.11.2024. (sub) | | | ||
| 24.11.2024. (ned) | | | ||
| 25.11.2024. (pon) | | Burek motani sa sirom 150g | mlijeko/jogurt | voće |
| 26.11.2024. (uto) | Varivo od leće | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANI | čaj | voće |
| 27.11.2024. (sri) | Kajgana, krastavci/cikla | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANI | jogurt | voće |
| 28.11.2024. (čet) | Riblji štapić, miks povrća | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANI | voda | voće |
| 29.11.2024. (pet) | Muesli/Kornfleks | | mlijeko/jogurt | voće |
Nominacije i glasovanje za učenika mjeseca: Prosinac 2025.
Za prosinac 2025. nominirano je pet učenika za titulu učenika mjeseca. Andrija Čičak (3.k) Nominirala: Mihaela Milinković, učiteljica razredne nastave (3.k)Razlog nominacije:“Učenik je uzoran. Vrlo vrijedno, skromno i drago dijete. Uvijek je spreman...



