Datum objave: 25. ožujka 2025.
Kategorija: Školska kuhinja

Jelovnik školske kuhinje – mjesec: travanj – (04/2025)

DatumOpisNapitakDesert
1.4.2025. (uto)Rižoto s piletinom, cikla |čajvoće
2.4.2025. (sri)NUTKO – namaz od lješnjaka i kakaa | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANImlijeko/jogurtvoće
3.4.2025. (čet)Pureći Hamburger | Žemljica (pecivo veliko)voćni sokvoće
4.4.2025. (pet)sendvič u pecivu | Pecivo tamno sa sjemenkama 50gmlijekovoće
5.4.2025. (sub) |  
6.4.2025. (ned) |  
7.4.2025. (pon) | Pizza Vesuviovodavoće
8.4.2025. (uto)Salata s piletinom (tjestenina, mix povrća, sir) |vodavoće
9.4.2025. (sri)Kuhano jaje s hrenovkom, cikla | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANImlijeko/jogurtvoće
10.4.2025. (čet)Panirane pileće špice (Vindija) s mješanim povrćem | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIvodavoće
11.4.2025. (pet)Muesli/Kornfleks |mlijeko/jogurtvoće
12.4.2025. (sub) |  
13.4.2025. (ned) |  
14.4.2025. (pon) | Burek motani sa sirom 150gmlijeko/jogurtvoće
15.4.2025. (uto)Varivo od leće | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIčajvoće
16.4.2025. (sri)Riblji štapić, miks povrća | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIvodavoće
17.4.2025. (čet)NN |jogurt 
18.4.2025. (pet)NN |mlijeko/jogurt 
19.4.2025. (sub) |  
20.4.2025. (ned) |  
21.4.2025. (pon)DP |  
22.4.2025. (uto)Kruh s maslacem i medom | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANImlijekovoće
23.4.2025. (sri)Paštašuta |mlijekovoće
24.4.2025. (čet)Grah | KRUH SA SJEMENKAMA 450g – REZANIvodavoće
25.4.2025. (pet) | POGAČICE SA ČVARCIMA 75gmlijeko/jogurtvoće
26.4.2025. (sub) |  
27.4.2025. (ned) |  
28.4.2025. (pon) | Pizza Vesuvio voće
29.4.2025. (uto)Salata s piletinom (tjestenina, mix povrća, sir) |vodavoće
30.4.2025. (sri)Štrukle sa sirom |mlijeko/jogurtvoće
1.5.2025. (čet)DP
2.5.2025. (pet)Muesli/Kornfleks |mlijeko/jogurtvoće

Pročitajte još

Sankt Martin

Sankt Martin

Povodom proslave Svetog Martina, učenici koji pohađaju dodatnu nastavu iz njemačkoga jezika izradili su tradicionalne laterne. Ova aktivnost je bila prilika da se upoznaju s njemačkom kulturom i običajima vezanim uz ovu prigodu, jer je izrada laterni važan dio...

Skip to content