preskoči na sadržaj

Login
Korisnik:
Lozinka:

Tražilica


Brojač posjeta
Ispis statistike od 14. 1. 2010.

Ukupno: 590225
Ovaj mjesec: 2042
Danas: 27
E-Dnevnik informacije
vijesti

E dnevnik

E dnevnik za roditelje:

https://www.carnet.hr/usluga/e-dnevnik-za-ucenike-i-roditelje/

e-Dnevnik za učenike je aplikacija koja učenicima omogućuje pregled ocjena, izostanaka i bilježaka koje su nastavnici upisali u e-Dnevnik. Osim inačice za računala, razvijena je i mobilna aplikacija kako bi se učenicima omogućila dostupnost i pregled u svakome trenutku. Učenici se u e-Dnevnik prijavljuju svojim AAI@EduHr korisničkim računom koji dobivaju od administratora imenika svojih

e-Dnevnik za roditelje je aplikacija kojoj mogu pristupiti roditelji učenika onih škola koje koriste e-Dnevnik u tekućoj školskoj godini. Putem te aplikacije roditelju je omogućen uvid u osobne podatke, ocjene, izostanke, bilješke, planirani raspored pisanih zadaća i ostale podatke o djetetu koje su predmetni nastavnici i razrednik unijeli u e-Dnevnik. U sustav se roditelji mogu prijaviti isključivo putem sustava e-Građani. Uvid u podatke djeteta moguć je pod uvjetom da je razrednik u e-Dnevniku ispravno evidentirao dodatne podatke o roditeljima. Osim inačice za računala, razvijena je i aplikacija za mobilne uređaje kako bi se roditeljima omogućila dostupnost i pregled u svakome trenutku.

Kako postati korisnik

Učenici se u e-Dnevnik prijavljuju svojim AAI@EduHr korisničkim računom koji dobivaju od administratora imenika svojih škola.

Roditelji se u e-Dnevnik prijavljuju putem sustava e-Građani. U e-Dnevnik za roditelje moći će se prijaviti samo roditelji ili skrbnici za koje su razrednici unijeli OIB na dijelu sučelja za evidenciju kontakata roditelja/staratelja te je odabrana opcija “Pristup e-Dnevniku za roditelje”. Potrebno je naglasiti da trebaju biti evidentirani i osobni podaci roditelja ili skrbnika koji imaju pravo uvida u ocjene i izostanke učenika.

 

Pitanja i odgovori

Što učiniti ako se učenik ne može prijaviti na stranici https://ocjene.skole.hr?

Dva su moguća razloga neuspješne prijave. Prvi je da učenikova škola nije uključena u e-Dnevnik, te samim time nema mogućnost pristupa stranici, a drugi je da su mu neispravni korisnički podaci koje je dobio u školi ili OIB.

Ako je škola uključena u e-Dnevnik, trebali bi se moći prijaviti na portal ocjene.skole.hr. Popis škola koje su uključene možete pronaći na stranici https://ocjene.skole.hr/school.

Nakon što utvrdite da je škola uključena u e-Dnevnik, najbolje bi bilo otkloniti sumnju da je problem u internet pregledniku kojega koristite. Molimo vas da se na portal ocjene.skole.hr pokušate prijaviti putem drugog internet preglednika (Mozilla Firefox, Google Chrome…).

Ako prijava i dalje nije moguća, a podaci su ispravni, potrebno je da administrator e-Dnevnika u školi provjeri ispravnost Vašeg OIB-a u e-Dnevniku, e-Matici i HUSO sustavu. Bitno je da je OIB ispravan u sva tri sustava kako bi se korisnik mogao uspješno prijaviti na portal.

Ako niti jedan od navedenih prijedloga ne otkloni vašu poteškoću, molimo da kontaktirate helpdesk@skole.hr.

Koliko vremena treba da se podatak iz e-Dnevnika vidi na sučelju učenika?

Na sučelju za učenike svi podaci se vide odmah nakon unosa, a na sučelju za roditelje ocjene su prikazane s vremenskim odmakom od 48 sati. 

Zašto u e-Dnevniku za roditelje imam pristup podacima samo za jedno dijete, a za drugo nemam mogućnost prikaza podataka?

Potrebno se obratiti razredniku djeteta za koje nemate uvid u podatke. Razrednik će unijeti Vaš OIB i omogućiti Vam pristup e-Dnevniku za roditelje.

Važni dokumenti

e-Dnevnik upute za učenike i roditelje

Letak i suglasnost za roditelje

 

 

  :: opširnije :: 


objavio: Ivica Prgomet  datum: 28. 9. 2021. 11:14
» Arhiva naših vijesti    
 


Oglasna ploča
Kalendar
« Svibanj 2022 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5
Prikazani događajiSigurnost na internetu


Tražilica


preskoči na navigaciju